Op maat gemaakt en geplaatst tuinhout

Hout is een natuurlijk materiaal dat uw tuin een nog échter en levendiger indruk geeft. Gebruik daarom tuinhout in al zijn vormen om uw tuin af te bakenen of om bepaalde zaken in op te bergen en kies voor Tuinen Brughmans uit Waasmunster voor het maken van een passende constructie.

Tuinpoort, berging, houten zonneterras

De mogelijkheden voor constructies in tuinhout uit Waasmunster bij Tuinen Brughmans zijn eindeloos. Wij maken met plezier uw tuinpoortje, uw houten tuinhuis, uw bankirai terras of uw houten klimplantzuilen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van duurzaam kwaliteitshout die zorgt voor langdurig genot met een minimum aan onderhoud.

Uw gewenste constructie tot in de kleinste details op maat gemaakt

Onze houten tuinconstructies worden steeds op maat gemaakt. We komen eerst en vooral langs om de nodige opmetingen te doen en uw wensen te bespreken. Daarna maken wij een offerte, waarbij de prijs voor een groot stuk afhankelijk zal zijn van de houtsoort die u wenst.

Gaat u akkoord met onze prijsopgave, dan kijken wij wanneer wij met de werken kunnen starten zodat u zo snel mogelijk van uw tuinconstructie gebruik kunt maken. Neem meteen contact op voor een vrijblijvende offerte!

Back to Top